Met veel kracht werden mijn benen dan in de lotus gevouwen (“Origarmt!”, grapte er een fluisterend) en als de slappe lach voorbij was konden we met ons veertigen de meditatie aanvangen. Afgerond heb ik dus toch maar mooi haar eerste levensjaar in de pocket! Ze is een venijnig kindje, met haar schattige schaterlachjes, haar goddelijke haargeur, de presence van een buddha en de pure beleving van een bron van geluk in je huis te zijn. Vaderliefde groeit, ze bewijst ons dat de mens in wezen goed geboren wordt. En dan, over een jaar of veertien, als ze zo’n puberend bloedonderjenagels sadistisch kreng is geworden, dan komt ze ermee weg, omdat je haar als kind hebt gekend. Ik kijk Boyhood, een film in windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/msimg32 het genre “episch”, en snap eindelijk wat buddhisten bedoelen met Right View. Ik zie heel veel mooie vadermomenten in die film.

  • Gemiddeld kost deze aanpassing u €400,00 euro.
  • Ik ontdekte ook dat ik intensieve games online kon spelen zonder lag.
  • U kunt maximaal 48 tekens voor de naam invoeren.
  • In een risico-inventarisatie en -evaluatie moeten werkgevers de blootstelling aan gevaarlijke stoffen meten en beoordelen.

Om alle backups te bekijken kunt je klikken op de link “Klik hier voor een lijst van huidige backups”. Je komt dan in de map /backups in de File Manager. Hiermee maak je een backup van alle MySQL databases die bij je account horen.

Wat is een sitemapvalidator? En hoe kun je er foutmeldingen mee oplossen?

De radius server gebruikt LDAP als authenticatie-backend en in de radius-configuratie moest ook de certificate chain vervangen worden. Dit was in eerste instantie over het hoofd gezien. Radius is het authenticatie-mechanisme gebruikt door alle VPN-servers en Eduroam. Het certificaat van onze VPNsec-service werd niet regelmatig gecontroleerd en kon daarom verlopen. We hebben binnen een uur een nieuw certificaat geïnstalleerd. Natuurlijk zullen we ook van dit certificaat vanaf nu de looptijd controleren.

Oorzaken dat de Windows update lang duurt

Komt er uberhaupt ooit iemand naar een graf? De beperkte houdbaarheid van de schijf hout, die het graf markeert staat me tegen, ik wil langer dan 15 jaar mijn grafschrift tonen aan de wereld. QR codes, yeah right, en een app, waarmee je het graf vindt? Niets is minder toekomstbestendig dan technologie. Ik neig steeds meer naar een boeddhistische begraafplaats met een steen.

Later ontdekte het programma scanpstook wat kleine probleempjes in het Outlook-bestand. Zie gebeurtenis USER32, 1074.USER NoneInfodxHet proces Explorer.EXE heeft het uitschakelen van computer NL5CB20300B3 namens domein_naam\gebruikersnaam geïnitialiseerd. Userenv 1524NoneWarnx-Windows kan het klassenregisterbestand niet uit het geheugen verwijderen omdat het momenteel door een andere toepassing of service wordt gebruikt. Het bestand wordt uit het geheugen verwijderd als het niet meer wordt gebruikt. Ik kreeg hem ook in veel meer bizarre situatie.